Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul meci al turneului de baraj pentru promovarea în Liga Naţională de handbal masculin, CSU Suceava a avut ca adversară formaţia CSM Satu Mare. După o primă repriză destul de echilibrată, formaţia suceveană s-a „dezlănşuit” în partea secundă şi a câştigat în final clar la 8 goluri diferenţă, scor 35-27.
„Îi felicit pentru toţi jucătorii noştri pentru că au dat dovadă de maturitate şi luciditate. Chiar dacă s-a mai greşit în prima repriză, din cauza emoţiilor, în partea a doua a meciului lucrurile s-au limpezit şi diferenţa de valoare a fost clară.
Avem un moral bun în perspectiva întâlnirii cu CSM Focşani şi sunt absolut convins că handbaliştii noştri se vor lupta până la capăt pentru victorie” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Adrian Chiruţ.
Pentru CSU Suceava au evoluat: Cr.Tcaciuc, Spiridon – Cr. Bursuc (1), Burlacu (3), Petrea (2), Olariu (2), Aldica (3), L.Acatrinei (1), Costea (4), Preda (5), Velea (3), R. Bursuc (5), Baican (6).
Azi de la ora 19.00, CSU Suceava va disputa partida decisivă pentru promovarea în Liga Naţională contra grupării CSM Focşani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava