MOPAN Suceava

Rapid şi Sporting au efectuat un ultim meci-şcoală înainte de intrarea în vacanţa de iarnă. Meciul a fost unul cu multe goluri şi s-a încheiat cu scorul de 9-2 în favoarea echipei de Liga a II-a.

Ionesi a deschis scorul în minutul 5 cu un şut din şase metri în urma unei centrări de pe partea dreaptă. “Ceferistii” s-au jucat apoi cu ocaziile, iar Sporting a profitat. Ioancea a egalat la jumătatea primei reprize după o pasa excelentă trimisă de Cuţaş, iar mai apoi Duman a răsturnat scorul în favoarea “alb-verzilor” după ce a fructificat o centrare trimisă de Bâgu. Pauza a găsit însă cele două echipe la egalitate, Negru punctând cu capul pentru 2-2 în minutul 45.

Aparentul echilibru dintre cele două formaţii s-a rupt odată cu startul părţii secunde, dominată autoritar de rapidişti. Golofca a înscris primul în minutul 47, Duţică a făcut 4-2 cu un şut din colţul careului, iar până la jumătatea reprizei I. Plămadă a mărit diferenţa la trei lungimi. Fără replică din partea tinerilor aruncaţi în luptă de Mihai Guriţă, “ceferiştii” au mai punctat până la final de alte patru ori prin Luţac, I. Plămadă, Stănescu şi Sumanariu, ultimul închizând scorul la 9-2.
Rapid Suceava: Pascal – Cristescu, Velescu, Fl. Plămadă, Semeghin – Golofca, Sumanariu, Căinari, Cerlincă – Ionesi, Negru. Odată cu startul reprizei secunde au mai intrat: Arteni – Nastasiu, Fedorovici, Spătar, Duţică, Stănescu, Luţac si I. Plămadă. Balan şi Sava au fost menajaţi, cei doi acuzând accidentari uşoare.

Sporting Suceava: Afloarei – Longher, Kuruc, Vitu, Moldovan, Duman, Gheorghiciuc, Ferariu, Bâgu, Ioancea, Nichitoaia. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Cuţaş, Costan, Danieliuc, Bâzga, Costan, Rotar, Amariei, Tibichi, Ilişoi şi Siminicariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava