• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În primul lor joc pe teren propriu din Divizia Națională, rugbiștii de la RC Gura Humorului au dispus fără probleme, cu 66-12, de codașa CSM Sibiu. Nu mai puțin de 10 eseuri au marcat în acest joc sportivii de la echipa condusă de Andrei Varvaroi, Ștefăniță Rusu și Mihai Coca.
„După cum o arată și scorul, a fost un meci controlat de echipa noastră. Ne-am folosit de acest prilej pentru a folosi mai mulți jucători pe care, din diferite motive, nu ne-am putut baza în primele două partide. În momentul în care s-a pus problema înființării acestei echipe, ne-am stabilit drept obiective promovarea tinerilor și formarea în timp a unei echipe competitive. În meciul cu Sibiul, spre exemplu, s-au aflat pe teren nu mai puțin de 8 jucători cu vârsta mai mică de 20 de ani. Toate eforturile noastre nu ar putea fi posibile fără ajutorul DHL România, al Băncii Comerciale Române, precum și al celorlalți factori de sprijin, care sunt Primăria Gura Humorului, Fundația <Te Aud> România și George Straton, fostul președinte al Federației Române de Rugby”, a declarat managerul Ștefăniță Rusu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava