MOPAN Suceava

În etapa a XXIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CSU Suceava a reușit o victorie de excepție pe terenul formației CSM Făgăraș și și-a creat un moral foarte bun în perspective ultimelor trei jocuri din campionat, acasă cu U Cluj și CSM Focșani și în deplasare la CSM Bacău.
Încurajați de o mică, dar inimoasă galerie, echipa suceveană a jucat cu mare ambiție în prima repriză a partidei cu brașovenii. Deși a ratat și de această dată o grămadă de oportunități de a marca, defensiva suceveană s-a dovedit a fi una care a luptat până la final. Elevii antrenorului Adrian Chiruț au înscris din nou foarte puține goluri în prima parte a unui joc de campionat, însă de această dată adversarii loc au marcat și mai puține, scorul la pauză în meciul CSM Făgăraș – CSU Suceava fiind 9-10.
Sucevenii au revenit mult mai hotărâți de la cabine și în minutul 37 conduceau cu patru goluri pe tabela de marcaj după golul marcat de Olariu. Extrema dreaptă a sucevenilor, revenită după o accidentare gravă, a și fost cel golgheterul oaspeților cu șase goluri.
Gazdele au ripostat, dar nu au reușit să se apropie la mai puțin de două goluri diferență de bucovineni. Chiar dacă a rămas puțin dator în acest retur, pivotul Baican a rezolvat ecuația învingătoarei marcând de două ori consecutive pe final pentru 20-16 în favoarea sucevenilor. Gabi Burlacu a fost ultimul jucător de la CSU Suceava care și-a trecut numele pe lista marcatorilor, scorul final fiind CSM Făgăraș – CSU Suceava 18-21.

CSM Făgăraș: Vîlceanu, Vasile – Ungureanu 6, Huta 5, Bejinariu 2, Câmpan 2, Constantinescu 1, Dedu 1, Ilie 1, Capotă, Roșca, Mateoniu, Turcu, Leordean, Popia, Mînea. Antrenor: Adrian Petrea.
CSU Suceava: Erhan, Andrei – Olariu 6, Baican 3, Golubovic 3, Tîrzioru 3, Burlacu 2, Adomnicăi 1, Petrea 1, Costea 1, Ciubotariu 1, Dragnea, Sandu, Șoldănescu, Ionescu, Oancea. Antrenor: Adrian Chiruț.
După această partidă, CSU Suceava mai are trei meciuri la fel de importante, miercuri, 20 martie, acasă cu Universitatea Cluj, miercuri, 27 martie, la Bacău, şi pe 3 aprilie, acasă, cu CSM Focşani.

Rezultate înregistrate în etapa a XXIII-a:
CSM Bacău – AHC Dobrogea Sud    28-31
Universitatea Cluj – Politehnica Timişoara    27-37
CSM Bucureşti – Dunărea Călăraşi    29-21
CSM Făgăraş – CSU Suceava    18-21
CSM Focşani 2007 – Minaur Baia Mare    32-27
Din această rundă au mai rămas de jucat meciurile Dinamo Bucureşti – Steaua Bucureşti și Potaissa Turda – CS HC Buzău 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava