Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a VIII-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin CSM Suceava a jucat la finele săptămânii trecute pe terenul celor de la Rapid Bucureşti. Deşi au fost conduşi cu 2-0 la seturi, sucevenii au revenit puternic şi au reuşit să întoarcă soarta partidei câştigând cu 3-2.
„Am jucat bine şi în primele două seturi în care am condus, dar am pierdut pe final în ambele la 22 şi respectiv 23. Am condus şi în setul al treilea, însă cei care au fost mai aproape de victorie au fost bucureştenii care au avut 23-20. A urmat o seriei de servicii foarte bune ale lui Ştefan Lupu şi am reuşit să ne adjudecăm setul al treilea la 25. Setul patru ne-a aparţinut şi l-am câştigat la 22, pentru ca apoi gazdele să cadă psihic şi să piardă în tie-break la 8.
Sincer să fiu la 2-0 la seturi şi 23-20 nu mai credeam în victorie, însă jucătorii noştri s-au mobilizat şi au arătat că au valoare. Felicitări merită şi cei mai tineri, Lupu, Pădurariu, Gontariu şi Andone, sportivi care au demonstrat că se poate conta pe ei” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru formaţia suceveană în partida cu rapid Bucureşti au evoluat: Sasu, Pietraru, Huţuleac, Ştefură, Grigore, Lupu, Orăşanu, Pădurariu, Gontariu şi Andone.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava