Concert pascal
MOPAN Suceava

Interes deosebit pentru meciul din cadrul etapei a V-a a play-off-ului seriei I a Ligii a III-a de fotbal dintre Foresta Suceava și Dante Botoșani. Dacă sucevenii au pierdut de fiecare dată la limită pe terenul vecinilor, pe Areni ei au fost de fiecare dată superiori oaspeților.

Și în campionat, dar și acum în play-off, victoria gazdelor nu poate fi sub nicio formă pusă la îndoială. Mult mai combativi și mai inspirați, elevii antrenorului Ivan Gvozdenovic, au fost la cârma partidei cu liderul Dante Botoșani încă din start. Golul a venit firesc după o pătrundere a lui Giani Unghianu, poate cel mai inspirat transfer din ultimii ani, acesta fiind faultat clar în careu. A executat slab Merdovic, dar Netbai a fost atent și a trimis în plasă balonul respins de portarul Zvoronciuc. A fost 2-0 în minutul 24, vârful Trofan marcând după o pasă de efect a lui Marian Ilie.

Acesta a fost și scorul final al partidei dintre Foresta Suceava și Dante Botoșani, repriza secundă fiind anostă. Singurul lucru de remarcat a fost eliminarea fundașului sucevean Arnold pentru două galbene.

Dacă Foresta Suceava ar fi câștigat la Rădăuți runda precedent, acum ar fi fost pe primul loc al clasamentului. În etapa viitoare formația suceveană va juca la Hușana Huși, iar Dante Botoșani va primi acasă vizita echipei Bucovina Rădăuți.

Foresta Suceava: Checicheș – Arnold, Makongo, Bulat, I. Mihăescu, Ilie, Samson, Unghianu, Netbai, Merdovic, Trofan.

Rezultate consemnate în etapa a V-a:

Foresta Suceava – Dante Botoșani  2-0

Bucovina Rădăuți – Hușana Huși    2-2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava