Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima etapă din Divizia Naţională, echipa de rugby CSM Suceava s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la CSU AV Arad cu scorul de 21-17.
Oaspeţii au început mai bine meciul şi au marcat primul eseu, scor 7-0 după fructificarea transformării. Până la pauză sucevenii s-au instalat în terenul oaspeţilor, dar au fructificat doar o lovitură de pedeapsă prin Flutur, scor 3-7. Jucătorii pregătiți de antrenorul Constantin Vlad au dominat disputa după primirea eseului și au avut mai multe oportunități de a culca balonul în terenul de țintă advers. Din păcate ei s-au oprit de fiecare dată la un metro de buturile arădenilor. Mai mult, din cauza vântului ei au ratat încă trei lovituri de pedeapsă și mai multe repuneri din margine.
În partea a doua a întâlnirii dintre CSM Suceava și CSU AV Arad, gazdele au continuat jocul bun şi s-au desprins la 9 puncte după două lovituri de pedeapsă transformate de Flutur şi un eseu reuşit de Ştefan Ştefăroi.
Pe fondul unui arbitraj ostil gazdelor, arădenii au redus din diferenţă, ba chiar au trecut la conducere, scor 16-17.
Finalul a aparţinut sucevenilor, Ştefăroi aducând victoria gazdelor cu un eseu venit după o acţiune individuală excelentă. După prima rundă de campionat în Divizia Națională gruparea CSM Suceava și-a trecut în cont 4 puncte, în timp ce arădenii s-au ales cu punctul defensiv bonus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava