Concert pascal
MOPAN Suceava

Teren bun, vreme excelentă, spectator în tribunele stadionului ”Areni”, deci toate ingredientele pentru ca Rapid Suceava să facă un meci bun și să câștige disputa cu Gloria Buzău din etapa a VII-a a play-out-ului seriei I a Ligii a II-a. La capătul unui joc cu o sumedenie de situații de gol, sucevenii s-au ținut de cuvânt și au trecut de gruparea buzoiană cu 3-2, același scor cu care pierduse în tur la Buzău.
După o perioadă de tatonare și în care rapidiștii suceveni și-au dat seama că nu au nicio șansă cu minge înalte în fața fundașilor buzoieni, la prima incursiune cu mingea la firul ierbii, Sumanariu îi pasează lui Mircea Negru care șutează sec și deschide scorul.
Cum oaspeții nu au dat niciun semn că pot reveni în joc, sucevenii și-au văzut de treabă și și-au majorat avantajul prin același Mircea Negru după un un-doi cu Arotăriței.
A fost 2-0 la pauză pentru Rapid Suceava și totul mergea bine pentru elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu. La reluare, jucătorii de la Gloria Buzău au părut complet alții, ei preluînd inițiativa pe teren. Nu a durat mult și la o bâlbâială în careul sucevenilor ei au redus din handicap prin Ion Gabriel. După acest gol marcat de oaspeți au urmat o serie de ratări monumentale ale sucevenilor, campion fiind Golofca care nu a găsit cadrul porții adverse din situații clare ca lumina zilei de sâmbătă 24 mai. Oricum, cel mai frums moment al meciului l-a reprezentat șutul de senzație în bara transversală a lui Semeghin. Până la urmă, Rapid Suceava a marcat, Ionesi trimitând în poarta goală după o centrare a lui Daniel Bălan.
Pentru ca spectacolul sportiv să fie complet, cei de la Gloria Buzău au mai marcat o dată, probabil cel mai frumos gol al meciului, ”foafecă” a lui Crețu. Până la final s-a jucat de-a latul terenului și Rapid Suceava a învins Gloria Buzău cu 3-2 și a luat o ”gură mare de aer” în tentative de a sesalva de la retrogradare.
Sucevenii au primit la final de meci o veste și mai îmbucurătoare pentru că rivala la menținerea în eșalonul secund, CF Brăila a pierdut pe teren propriu duelul cu Dunărea Galați.
În rundele următoare, Rapid Suceava va juca în deplasare pe terenurile echipelor Farul Constanța și CF Brăila, miercuri 28 și sâmbătă 31 mai. Formația suceveană nu va mai reveni la Suceava după jocul cu Farul Constanța pentru a diminua costurile deplasărilor.

Rapid Suceava: Turiță – Daniel Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin – Sumanariu, I.Plămadă, Cerlincă, Golofca – M.Negru, Arotăriței. Au mai jucat: Ionesi, Sava și Gafița.

Gloria Buzău: Stoicescu – Airinei, Dăniță, B.Dumitru, Crețu – Ion Gabriel, Voicu, Mihăescu, Moise – Bobe, Pantelie. Au mai evoluat: Burlacu, Păun și Lazăr.

Rezultate consemnate în etapa a VII-a din play-out-ul seriei I:
Rapid Suceava – Gloria Buzău 3-2
CF Brăila – Dunărea Galați 1-2
Unirea Târlungeni – Farul Constanța 1-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava