MOPAN Suceava

Etapa a XIII-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin a fost una în care CSU Suceava nu a avut nevoie de noroc, formaţia pregătită de Răzvan Bernicu câştigând lejer disputa cu Poli Iaşi. La capătul unui joc dominat clar, gruparea gazdă a câştigat cu 37-19.

Desfăşurată în condiţii improprii, fără apă caldă la vestiare şi căldură în sală, echipa suceveană a mers cap la cap cu adversara ei doar până la 2-2. De la acest scor gazdele au preluat iniţiativa şi s-au desprins la 7-3, pentru ca la pauză să conducă detaşat cu 17-6.

Partea secundă a fost şi mai alertă, CSU Suceava marcând gol după gol pentru ca în minutul 45 să aibă un avantaj de 17 goluri pe tabela de marcaj, 29-12. Până la final handbaliştii suceveni au mai marcat opt goluri, faţă de cele doar şapte ale oaspeţilor, scorul final al disputei CSU Suceava – Poli Iaşi fiind 37-19.

„Îi felicit pe băieţi pentru modul în care s-au comportat în acest meci şi pentru că au trecut peste condiţiile grele pe care le-au avut. HC Dobrogea Sud este favorită la locul I, noi ne vom lupta pentru poziţia secundă în clasament cu CSSM Bacău. Oricum, mai avem nevoie de vreo doi jucători dacă se doreşte ca echipa CSU Suceava promovarea în Liga Naţională” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

CSU Suceava: C.Tcaciuc, Manea – Baican (7), Burlacu (4), Olariu (4), Preda (4), Petrea (3), R.Bursuc (3), Velea (3), Alexa (2), L.Acatrinei (1), C.Bursuc (1), Vele (1), I.Taciuc, Oprea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava