Concert pascal
MOPAN Suceava

După o pauză competițională de aproximativ trei săptămâni de zile, echipa de handbal juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a reluat ieri campionatul, cu o victorie lejeră pe terenul celor de la LPS „Nadia Comăneci” din Onești. Handbaliștii pregătiți de antrenorul Răzvan Bernicu s-au impus cu scorul de 57-25, într-un meci ce s-a jucat cu o zi mai repede decât era programat, la cererea gazdelor. LPS Suceava a rulat tot lotul de foaia de joc și după 10 minute avea deja cinci goluri avans, iar după 18 minute scorul era 16–6, la pauză diferența fiind de 18 goluri, scor 29–11. Elevii lui Răzvan Bernicu au tratat meciul cu seriozitate și-n partea a doua, în care și-au mărit avantajul pe tabelă.
„Au fost trei săptămâni de pauză competițională, în care am făcut doar meciuri între noi, deoarece facem antrenamente comune cu juniorii II, iar meciul de la Onești a fost un bun prilej de a reintra în ritmul competițiilor oficiale. Am rulat tot lotul, iar în teren au evoluat mai mult jucătorii ce au mai puține minute de joc în acest sezon. Urmează un program încărcat, deoarece sunt jucători ce evoluează și la juniori I și la II, și de aceea sperăm să nu avem parte de accidentări, pentru a aborda cu tot lotul următoarea fază a competiției, turneul semifinal. Urmează două meciuri mai dificile decât cel de la Onești și sper să continuăm parcursul bun de până acum”, a explicat antrenorul Răzvan Bernicu.
În meciul de la Onești, pentru LPS Suceava, Robert Alupoaiei a reușit 9 goluri, Albert Vizitiu (8), Antonia Pintilei, Ovidiu Cozorici și Vlad Niculică, câte 7 goluri fiecare, Bogdan Cozorici (5), Claudiu Lazurcă (4), iar Samuel Stanciuc, Vlăduț Lazoreac și Robert Chirilă au marcat câte 3 goluri fiecare. În acest meci, pentru suceveni au mai jucat portarii Cosmin Moglan și Florin Mihăescu, dar și Marcelo Oargă și Ionuț Logofătu.
Miercuri, de la ora 15.00, LPS Suceava va juca pe teren propriu cu LPS Piatra Neamț, iar sâmbăta viitoare, la CS Știința Municipal Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava