MOPAN Suceava

În runda a XXIII-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CSU Suceava a primit ieri în sala LPS vizita formației CSM București II. Deși diferența de locuri în clasament era majoră, meciul a fost foarte frumos și disputat, tinerii jucători ai formației oaspete dând o replică bună unei grupări cu experiență mai mare.

Disputa dintre CSU Suceava și CSM București II a fost echilibrată, surprinzător oarecum timp de 11 minute, scorul la acel moment fiind 4-4.  S-a ratat mult de o parte și de alta și în minutul 19 scorul era 9-7 în favoarea gazdelor.

După un time-out potrivit, sucevenii au preluat conducerea ostilităților și nu au mai cedat-o până la final. Poate că elevii antrenorului Adrian Chiruț i-au luat la ”preț de matineu” pe tinerii bucureșteni, însă la pauză a fost 18-12 doar, în favoarea lor.
Partea secundă a fost una mai relaxată, echipele jucând cu ”garda jos”. După un forcing în primele zece minute de la reluare, CSU Suceava s-a distanțat suficient pentru ca echipa câștigătoare să nu fie pusă sub îndoială. Oricum nu era așa, dar cu acestă ocazie antrenorul sucevenilor Adrian Chiruț a verificat toți jucători aflați pe banca de rezerve. Cu ajutorul arbitrilor, care au ”răsfirat” echipa suceveană, s-a putut verifica jocul în situașie de om în minus.

CSU Suceava a făcut un antrenament bun, tare, cu CSM București II și s-a pregătit pentru partidele mult mai dure ce vor urma cu Farul Constanța și Poli Iași.

La finalul celor 60 de minute de joc, disputa dintre CSU Suceava și CSM București II s-a încheiat cu scorul de 37-25, partida având toate ”ingredientele„ necesare pentru un spactacol sportiv, ratări, parade ale portarilor, goluri din poziții imposibile.

C.Tcaciuc, Spiridon, Manea – Rareș Bursuc (7), Burlacu (6), Petrea (3), I.Tcaciuc (1), Cr.Bursuc (4), Costea (3), Vele (3), Aldica, Alexa (1), Baican (1), Preda (4), Olariu (4), Oprea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava