Concert pascal
MOPAN Suceava

Armonia Fălticeni şi-a consolidat locul 3 în clasamentul seriei de nord a Ligii I la fotbal feminin, după ce a câştigat duminică, cu scorul de 3-0, pe terenul celor de la FC Măgura Bacău, într-un meci contând pentru etapa a XI-a din cadrul sezonului regulat. Aflate la prima apariţie oficială din acest an, fetele antrenate de Marcel Irimie şi Alin Rotariu au avut partida la discreţie. Raluca Mitruţ a deschis scorul în minutul 38, la o faza prelungită de atac, iar după pauză, sucevencele şi-au securizat victoria graţie unei duble semnate de Teodora Plăcintă.

“A fost un meci la discreţia noastra, în care Bacăul nu a tras nici măcar un şut pe poartă. În schimb, dacă fetele noastre erau mai atente la finalizare, diferenţa de scor putea fi mult mai mare. Sunt mulţumit de jocul fetelor. Se vede că au progresat faţă de turul campionatului” a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Armonia Fălticeni: Roşca – Crăciun, Havristiuc, Vasiliu, Mitruţ, Neda, Buturaş, Artenie, Nistor, Plăcintă, Pădurean. Antrenori: Marcel Irimie şi Alin Rotaru. Pe parcursul jocului au mai intrat: Litra, Ungureanu, Loghin, Drobotă şi Onofrei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava