Concert pascal
MOPAN Suceava

CS Universitatea II Suceava s-a impus în ultimul meci în faţa proprilor suporteri din acest sezon competiţional. Într-o partidă contând pentru etapa a XXV-a, penultima a Diviziei A de handball masculine, formaţia suceveană a trecut cu 39-32 (20-14) de Universitatea Galaţi.

Oaspeţii au început bine meciul şi după 15 minute erau în avantaj, scor 7-5. Gazdele au revenit în joc cu o seriei de patru goluri consecutive pentru ca la pauză să conducă cu 20-14.

Deşi în repriza secundă gălăţenii au mai avut o tresărire de orgoliu reuşind să se apropie la doar patru goluri diferenţă, finalul a aparţinut elevilor profesorului Dumitru Bernicu care s-au impus cu 39-32.

CSU II: Spiridon – Târzioru (10 goluri), Olariu (6 goluri), Smeu (5), Petrea (5), Sandu (4), Ţigănaşu (4), Aldica (2), Negruşeri (1), Dumitraş (1), Camilari, Loik.

În urma acestei victorii, a 12-a din actualul sezon, CS Universitatea II Suceava şi-a consolidat locul 8 în clasament, cu 23 de puncte. În ultima rundă, echipa suceveană va evolua sâmbătă, de la orele 12.00, pe terenul celor de la CSM Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava