Concert pascal
MOPAN Suceava

Şi în cel de-al doilea turneu de sală din cadrul sezonului regulat al seriei A a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III echipa Liceului cu Program Sportiv, turneu desfăşurat la Oneşti, a obţinut numai victorii. Cu aceste succese, formaţia pregătită de Iulian Dugan a încheiat un sezon de excepţie având 21 de victorii din tot atâtea posibile. Pentru tinerii handbalişti suceveni urmează primul turneu semifinal acolo unde vor întâlni echipe mai slab clasate în alte serii.
Elevii profesorului Iulian Dugan s-au mobilizat exemplar în duelul cu a doua clasată LPS Vaslui I şi au câştigat clar cu 39-23. În al doilea joc sucevenii s-au impus cu 29-21 în faţa grupării LPS Vaslui II, pentru ca în ultimul meci, LPS Roman să nu se prezinte la disputa cu aceştia.
„Primul meci a fost cel în care băieţii s-au descurcat foarte bine, ca dovadă că formaţia clasată pe locul secund în seria noastră a marcat doar 10 goluri în prima repriză. După pauză am folosit toţi jucătorii pe care i-am avut în lot, la fel cum am făcut-o şi în al doilea joc din acest turneu de la Oneşti.
Urmează pentru noi primul turneu semifinal care se va disputa pe terenul unei grupări care va câştiga licitaţia organizării. Apoi, cred că va urma al doilea turneu semifinal care va avea loc pe teren neutru. Suntem încrezători că în acest an vom face o frigură frumoasă în fazele finale ale Campionatului Naţional” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori III a LPS Suceava, Iulian Dugan.
Din lotul echipei LPS Suceava au făcut parte jucătorii: Alexandru Babiuc, Ionuţ Andreescu – Sebastian Maierean, Tudor Emanuel Muntean, Robert Chirilă, Casian Gabinat, Samuel Stanciuc, Mihnea Bejan, Claudiu Lăzurcă, Ionuţ Huţan, Sebastian Corduş, Dragoş Ţugurlan, Lucian Andriescu, Albert Vizitiu, Fabian Rusu, Cătălin Adomnicăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava