Muzeul Bucovinei

Foresta Suceava și-a revenit oarecum după eșecul surprinzător din prima etapă a seriei I a Ligii a III-a de fotbal. Dacă în prima rundă elevii lui Dorin Goian și Daniel Bălan au fost învinși acasă de Știința Miroslava, în etapa a II-a ei s-au impus pe terenul grupării Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 1-0.
Meciul a fost foarte echilibrat, la pauză tabela de marcaj rămânând nemodificată. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Andrei Cerlincă în minutul 71.
Și Șomuz Fălticeni a reușit să câștige pe teren propriu. Formația fălticeneană s-a impus cu 1-0 în fața grupării Juniorul Vaslui prin reușita lui Julei din penalty în minutul 60.

Bucovina Rădăuți nu a jucat nici etapa a doua, cu CSM Pașcani, din cauza infectărilor cu coronavirus

Din păcate, în urma retestărilor efectuate la Bucovina Rădăuți, numărul cazurilor pozitive cu Covid-19 a crescut la 14, printre cei infectați fiind 12 jucători, un membru din staff, dar și un angajat de la stadion.
În aceste condiții, cu doar nouă jucători valizi, gruparea rădăuțeana a amânat și meciul cu CSM Pascani, in etapa a II-a a Ligii a III-a.
Opt dintre componenții Bucovinei vor fi retestați azi, în speranța că vor putea să evolueze în meciul pe care echipa rădăuțeană trebuie să-l susțină marți în Cupa României, pe terenul Șomuzului Fălticeni.

Rezultate consemnate în etapa a II-a a seriei I

Dante Botoșani – Știința Miroslava 1-3
Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava 0-1
Șomuz Fălticeni – Juniorul Vaslui 1-0
Hușana Huși – Bradul Borca 5-0
Meciul Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani nu s-a disputat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava