Comenzi MOPAN Suceava

Cântăreața Kelly Clarkson, care se află în ultimele săptămâni de sarcină cu cel de-al doilea copil al ei și al soțului său, Brandon Blackstock, a declarat, potrivit contactmusic.com, că aceasta va fi ultima dată când va trece prin procesul unei sarcini, pentru că experiența de a fi gravidă nu a fost una tocmai plăcută și ușoară pentru ea.

„O, nu, am terminat.”, a spus vedeta pop în timpul unei emisiuni radio. „O, Doamne, nu mai pot să fiu încă o dată însărcinată… Sincer, la prima sarcină mi-a fost foarte rău și am zis că nu voi repeta experiența, dar s-a întâmplat, iar de data asta a fost mult mai rău.”

Forma severă a greţurilor matinale în timpul sarcinii sau hyperemesis gravidarum, boală de care suferă Kelly, 33, afectează circa 1,5% dintre gravide, manifestându-se undeva începând cu săptămâna a patra pâna la a zecea de sarcină. Boala este caracterizată de scădere în greutate, stări de vomă greu de controlat, tulburări de ordin electrolitic şi de cele mai multe ori impune spitalizarea.

„Este de o sută de ori mai rău ca grețurile matinale.”, a adăugat Kelly. „Am fost spitalizată, pentru a primi fluide. Este ca și cum corpul meu nu ar fi făcut pentru a fi gravidă. Mi-aș dori să pot spune cp au fost două experiențe minunate, dar nu…”

Kelly și Brandon, care s-au căsătorit în 2013, mai au împreună o fetiță, pe River Rose, în vârstă de doi ani. Brandon mai are doi copii dintr-o relație anterioară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava