Concert pascal
MOPAN Suceava

Judecătoarea Iulia Gabriela Lulciuc, preşedinta Biroului Electoral Municipal Suceava a înmânat joi certificatele doveditoare ale calităţii de ales local viitorilor consilieri locali precum şi primarului Ion Lungu.
Cei care ne vor reprezenta în mandatul 2016-2020 şi-au ridicat documentele de la Biroul Electoral pe rând. Întâi au venit liberalii, mai apoi social democraţii şi la urmă cei de la ALDE şi PMP. Noul Consiliu Local va avea în componenţă 10 reprezentanţi de la PNL, 8 de la PSD, 3 de la ALDE şi 2 de la PMP. Astfel în componenţa noului deliberativ au intrat liberalii Ovidiu Doroftei, Lucian Harşovschi, Cristian Irimie, Angela Zarojanu, Mihai Flutur, Adrian Arămescu, Cristi Creţu, Daniel Prorociuc, Daniel Ungurian şi Bogdan Bicsi. PSD va fi reprezentat de Tiberius Brădăţan, Vasile Mocanu, Eugen Girigan, Doiniţa Nela Cocriş, Cornel Grosar, Cristian Boberschi, Mitică Bejenaru şi Andrei George Păduraru. ALDE va defila cu Ștefan Alexandru Băişanu, Ovidiu Milici şi Dan Marcel Roibu cu menţiunea că Băişanu va renunţa cel mai probabil pentru a rămâne deputat în locul său urmând să vină Petru Marius Cernescu iar PMP va fi reprezentat de Marian Andronache şi Constantin Munteanu. De menţionat că 13 din cei 23 de viitori consilieri locali au făcut parte şi din vechiul deliberativ.

Lungu : « Vreau să mulţumesc colegilor mei, echipei liberale domnului deputat Ioan Bălan pentru sprijin »

Primarul Ion Lungu aflat la al patrulea mandat a ţinut să mulţumească echipei liberale şi în mod special deputatului Ion Bălan pentru implicarea în campania electorală şi să-i asigure pe suceveni că-şi va onora promisunile. « Vreau să mulţumesc colegilor mei, echipei liberale domnului deputat Ioan Bălan pentru sprijin. Cred că ne-am atins ţinta adică PNL să fie primul partid în municipiul Suceava. Ne-am fi dorit să avem doi viceprimari dar asta este. În cele din urmă 10 mandate de consilier este onorabil. Vom face tot ce putem astfel încât sucevenii să nu fie dezamăgiţi că ne-au votat şi să le ducem la îndeplinire promisiunile pe care le-am făcut deşi nu este uşor », a declarat Lungu.

Bălan : « Azi e un moment de încununare a muncii depuse pe de o parte de Ion Lungu în mandatul de primar şi pe de altă parte de echipa liberală »

Alături de Ion Lungu s-a aflat şi deputatul Ioan Bălan care a ţinut să sublinieze că acesta este un moment de încununare a muncii depuse de atât de echipa liberală în întregul ei dar şi de Ion Lungu ca primar. « Azi e un moment de încununare a muncii depuse pe de o parte de Ion Lungu în mandatul de primar şi pe de altă parte de echipa liberală. Trăim un moment fericit acela de a câştiga alegerile în Suceava », a declarat Bălan. Noul Consiliu Local Suceava va fi convocat în şedinţa de constituire cel mai probabil la finele săptâmânii viitoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava