Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupările sucevene Viitorul Liteni și Șomuz Fălticeni s-au întâlnit ieri după-amiază în primul tur al Cupei României la fotbal, faza națională. Întâlnirea, care s-a desfășurat într-o singură manșă, pe stadionul „Ion Pintilescu” din Liteni, s-a încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea formaţiei gazdă, pregătită de Demis Smaranda. Golurile au fost marcate de Guriţă în minutele 22 şi 45, Tomescu în minutele 37 şi 72, ambele din penalty, respectiv Luchian în minutul 7, Julei în minutul 57 din penalty şi Mateiciuc în minutul 60.

Viitorul Liteni: Bicleanu – Velescu, Gheorghiţă, Dragomir, Duţică, Cristescu, Solcan, P. Răzlog, Tomescu, Guriţă, Vicu. Au mai intrat Netea şi Duman.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Chisăliţă, Murăraşu, Ionescu, Cotoară, Julei, Zamă, Priboi, Mateiciuc, Luchian, Marinescu. Au mai intrat Kuruc şi Mreană. Antrenor Daniel Stoica.

Meciul dintre Viitorul Liteni și Șomuz Fălticeni a fost condus de o brigadă de arbitri din Botoșani, cu Mihai Viorel Haivas la centru, ajutat la cele două tușe de Radu Crețu și Ionuț Țurcanu.

Foresta Suceava va intra în competiție în Turul II, programat pe 14 august, în vreme ce Bucovina Rădăuți va debuta în Cupa României în Turul III, pe 28 august.

Viitorul Liteni învingătoare în duelul cu Șomuz Fălticeni. Veteranul Mihai Guriță, în formă de zile mari, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava