MOPAN Suceava

Gruparea Viitorul Liteni, câștigătoarea fazei județene a Cupei României, a părăsit competiția națională în turul al treilea, fiind eliminată cu scorul de 4-0, pe teren propriu, de formația de Liga a III-a Știința Miroslava, prin golurile marcate de Tudorache, în minutele 2, 66 și 76, și Chirilă, în minutul 83. Chiar dacă au încasat primul gol încă din startul întâlnirii, fotbaliștii antrenați de Demis Maranda și Cătălin Holca nu au depus armele, având câteva bune ocazii de egalare în prima repriză, inclusiv o bară, prin Tomescu. Sucevenii au făcut mare risipă de efort și în debutul părții secunde, însă după o oră de joc a venit și golul reușita a doua a oaspeților, într-un moment în care fotbaliștii gazdă au cam rămas fără benzină, astfel că finalul a aparținut formației vizitatoare, care a mai punctat de alte două ori.

Una peste alta, Viitorul Liteni a părăsit Cupa României cu fruntea sus, eliminând din competiție în tururile anterioare două echipe mai bine cotate, din eșalonul al treilea, este vorba de CSM Pașcani și CSM Roman.

Viitorul Liteni a început meciul cu Știința Miroslava în alcătuirea: Lucaciu – D. Cristescu, Fl. Ailenei, Velescu, Duțică, Corban, Leuciuc, Maftei, Râșcu, Anr. Duman, Tomescu. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Bijec, Scutelnicu și Vârvarei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava