Muzeul Bucovinei

La sfârșitul săptămânii trecute s-au disputat partidele din cadrul etapei a III-a a Ligii a IV-a, campionatul pe ”foc automat”. În Grupa A, Viitorul Liteni a învins clar, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 pe Juniorul Suceava, în ce vreme ce Progresul Frătăuții Vechi a dispus cu 3-1 de Siretul Dolhasca. Veteranul Guriță a marcat din nou și a fost unul din catalizatorilor echipei.

În clasament, conduce formația Viitorul Liteni, cu maximum de puncte, urmată de Juniorul Suceava, 6 puncte, Progresul Frătăuții Vechi, 3 puncte și Siretul Dolhasca, cu 0 puncte.

În Grupa B, Zimbru Siret a trecut cu 3-0 de Recolta Fîntînele, iar LPS Suceava și Moldova Drăgușeni au încheiat nedecis, 2-2, în cel mai echilibrat joc al rundei.

Clasament: 1. Moldova Drăgușeni – 7 puncte; 2. LPS Suceava – 5 puncte; 3. Zimbru Siret – 4 puncte; 4. Recolta Fîntînele – 0 puncte.

Ediția de campionat 2020-2021 a Ligii a IV-a se desfășoară în regim de urgență, cele opt formații care au confirmat participarea fiind împărțite în două grupe de câte patru. Partidele se vor disputa în sistem tur-retur, după care, câștigătoarele celor două grupe se vor întâlni în meciul decisiv pentru titlu, pe data de 6 mai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava