MOPAN Suceava

După doar jumătate de an de relaţie cu Theo Rose (25 de ani), actorul şi regizorul Anghel Damian (31 de ani) a aflat că va deveni tătic. Artistul a făcut, în exclusivitate pentru Click!, primele declaraţii despre ce sentimente încearcă în această perioadă. E în culmea fericirii, recunoscând că trăieşte cea mai frumoasă etapă a vieţii sale, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Reporterii Click! s-au întâlnit cu el la premiera celui mai recent film al său, “Oameni de treabă”, de care e foarte mândru.

Click!: Joci în filmul „Oamenii de treabă” şi eşti printre oamenii zilei şi din cinematografie şi din televiziune. Cum îţi este?

Anghel Damian: E bine. Sunt într-un punct în viaţa mea în care am vrut şi am sperat să fiu. Împăcat cu cine sunt. Cu nişte proiecte, pe partea profesională, care, iată, au un succes sau sunt bine-primite şi cu o viaţă personală perfect asumată şi punct.

În momentul ăsta al vieţii, eşti fericit? La anul, o să devii tătic. Toată lumea spune asta.

Doamne ajută, asta sper şi eu!

Eşti pregătit să schimbi scutece?

Nu aş vrea să intru în chestiuni de ordin personal. Am şi spus, în momentul în care voi fi pregătit să vorbesc, în detaliu, despre asta o să vorbim, pentru că e un lucru pe care îl facem împreună… Până atunci, mulţumim tuturor celor care ne-au felicitat şi care ne urează numai de bine. Încercăm să ţinem, deocamdată, treaba asta cât mai pentru noi. Bucuria e o chestiune foarte intimă şi dacă o pui, aşa, pe o masă publică, ajungi să nu te mai bucuri tu de ea.

Citește INTERVIUL complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/primetime/viitorul-tatic-anghel-damian-sunt-impacat-am-o-2222140.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava