MOPAN Suceava

Crama Villa Vinèa, din Târgu-Mureș anunță lansarea a trei verticale de vinuri în sticle magnum (1.5 litri), din gama Selection – Rubin, Diamant și Argilla. Pasionații de oenologie au acum acces la producții din trei ani consecutivi, 2016, 2017, 2018, ce pot fi achiziționate în același pachet.

“Verticalele de vinuri Villa Vinèa reprezintă o istorie lichidă a cramei, un adevărat curriculum vitae oenologic. Degustând comparativ același vin, produs în ani diferiți, se poate observa impactul terrorului și al climei asupra unor atribute cheie, cum sunt nuanțele cromatice, dar și cele de nas, aciditate, gust și postgust. Aceste atribute sunt potențate, în sticlele magnum, de 1.5 litri, care ilustrează excelent calitățile vinurilor noastre”, a declarat Misi Dénes, vinificator și director al cramei Villa Vinèa.

Cele trei verticale Villa Vinèa sunt disponibile online, pe https://villaVinèa.com/vinurile-noastre, în magazinele cramei din județul Mureș – Mica, Chendu și Gornești – și la magazinele de specialitate din țară.

Villa Vinèa Magnum Rubin Selection 2016, 2017, 2018

Villa Vinèa Rubin Selection este un asamblaj din Merlot, Zweigelt şi Fetească Neagră, un trio care susţine cel mai reuşit vin roşu al cramei Villa Vinèa. Atributele sale sunt clare şi fără echivoc: eleganţă, complexitate şi convivialitate. Un vin foarte echilibrat, la care baricul a fost folosit cu multă discreţie.

În această verticală de vinuri, pasionații de oenologie vor identifica taninuri bine rotunjite și arome de prune pârguite, vişine şi cireşe negre, lemn dulce, scorţişoară şi ciocolată amară.

Prețul verticalei Villa Vinèa Rubin Selection 2016, 2017, 2018 este de 795 lei.

Villa Vinèa Magnum Diamant Selection 2016, 2017, 2018

Villa Vinèa Diamant Selection este un cupaj complex de Fetească Regală şi Fetească Albă, un vin matur, cu multă prospeţime, ce etalează un evantai aromatic sofisticat şi echilibrat.

Cu un corp masiv și onctuos, o aciditate bună și compactă, verticala de Diamant Selection aduce arome de măr copt, pară, bergamotă şi ananas, senzaţii mentolate şi minerale.

Prețul verticalei Villa Vinèa Diamant Selection 2016, 2017, 2018 este de 600 lei.

Villa Vinèa Magnum Argilla Selection 2016, 2017, 2018

Villa Vinèa Argilla Selection este un cupaj de Fetească Regală, Fetească Albă şi Sauvignon Blanc, maturat un an şi jumătate în baric şi încă doi ani în sticlă. Rezultatul este un vin impresionant, o carte de vizită excelentă a cramei.

În această verticală de vinuri, pasionații de oenologie vor identifica note exotice de ananas, mandarine şi anason, precum și senzaţii de fagure de miere, vanilie şi miez de nucă. Prețul verticalei Villa Vinèa Argilla Selection 2016, 2017, 2018 este de 1.150 lei.

Despre Villa Vinèa

Crama Villa Villa Vinèa a fost fondată în anul 2004, în Valea Târnavelor, de către Heiner Obberauch, proprietarul Salewa Group, care include branduri precum Oberalp, Salewa Sport, Pomoca, Wild Country etc. Cu o suprafață de 70 de hectare, pe care sunt cultivate soiuri locale și internaționale de struguri – Sauvignon Blanc, Riesling, Gewürztraminer, Pinot Noir, Merlot și Kerner -, compania produce în prezent 20 de vinuri, grupate în trei game: Premium, Selection si Classic. Terroirul impresionant, metodele de producție și pasiunea celor doi vinificatori, Misi Dénes și Celestino Lucin –numit oenologul anului 2009, conform publicației italiene Gambero Rosso-, fac ca vinurile Villa Vinèa să fie extrem de apreciate pentru calitatea, savoarea și mineralitatea lor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava