Concert pascal
MOPAN Suceava

Vin Diesel a consumat trei cutii cu șervețele după moartea lui Paul Walker. Starul de la Hollywood, în vârstă de 47 de ani, care a apărut alături de regretatul actor în franciza ‚Fast and Furious’, a mărturisit că nu și-a putut stăpâni emoțiile pe platoul de filmare după moartea bunului său prieten, care a decedat în urma unui accident de mașină în noiembrie 2013.

El a spus pentru revista Variety, potrvit contactmusic.com: „Ar trebui să fiu persoana cea dură. Am consumat trei cutii cu șervețele și m-am simțit extrem de rușinat. Am fost mereu genul de actor pe care ceilalți actori îl respectă. Cedasem. Nasul îmi curgea, iar ochii îmi lăcrimau non stop. A trebuit să plec de pe platoul de filmare pentru a mă calma. Nu-mi puteam stăpâni emoțiile… A devenit cel mai greu film pe care a trebuit să-l fac.”

În altă ordine de idei, Vin a anunțat la începutul acestei săptămâni că el și iubita lui, Paloma Jiminez, au decis să-și numească fetița proaspăt născută Pauline, în onoarea regretatului său prieten. „Am numit-o Pauline. Nu era altă persoană în mintea mea în momentul în care tăiam cordonul ombilical. Am știut că el este alături de mine și am simțit-o, știți, este un mod de a-l păstra viu în mintea mea, în lumea mea.”, a spus actorul, potrivit sursei citate.

Vin Diesel nu se putea opri din plâns după moartea lui Paul Walker, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava