Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava dă startul distracţiei de iarnă şi îi aşteaptă pe copii și adulți deopotrivă la patinoarul Ice Dream.

De vineri, 8 decembrie 2017, arena de gheață Ice Dream îi așteaptă pe iubitorii mișcării pe patine, indiferent de vârstă, la baza turnului Iulius Mall Suceava. Patinoarul se întinde pe o suprafață de 1.000 mp şi poate găzdui până la 200 de persoane simultan. Ice Dream este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30.

Ice Dream completează oferta Iulius Mall Suceava de posibilități de petrecere a timpului liber pentru clienții săi, fiind o destinație preferată de distracție pe timp de iarnă. Cei care vor să se bucure de pauzele dintre sesiunile de shopping într-o manieră antrenantă și amuzantă, alături de prieteni și de familie, sunt invitați pe ringul alb. În plus, prețurile pentru dansul pe patine au rămas aceleași ca şi în anii trecuți. Pentru o oră şi jumătate de mişcare pe gheaţă, tariful este de 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Dacă din echipament lipsesc tocmai patinele, acestea se pot închiria de la Ice Dream cu 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți. Iar pentru a se distra în voie, patinatorii își pot lăsa hainele la garderobă, contra sumei de 1 leu.

Patinoarul Ice Dream este funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava