Concert pascal
MOPAN Suceava

Zilele toride aduc promoții estivale în magazinele din Iulius Mall Suceava. Reducerile de până la 70% te ajută să-ți faci bagajul pentru vacanță, dar și să fii în tendințe în această vară. Descoperă catalogul reducerilor pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava!

Sesiunile de shopping sunt acum și mai plăcute, pentru că magazinele din Iulius Mall Suceava te ademenesc cu promoții ispititoare. Nu rata ocazia de a-ți completa garderoba cu piesele preferate din colecțiile verii. Cu până la 60% au scăzut prețurile pentru ținutele Motivi, Kenvelo și Lee Cooper, iar la C&A, Colin’s, Valerio Studio și Junker sunt promoții de până la 50%. Include în itinerariul sesiunii tale de cumpărături LC Waikiki, Bigotti, Paolo Bertolucci și alte branduri de modă din Iulius Mall Suceava și vei fi surprins cu discounturi încântătoare. Și prețurile articolelor pentru copii au intrat la apă, Noriel, Dinoland și Deluxe Card afișând promoții de până la 50%.

Dacă vara aceasta ești pus pe mișcare, la Various Brands și Intersport găsești prețuri înjumătățite, iar la Skechers promoțiile ajung până la 30%.

Și în magazinele specializate în încălțăminte și articole de marochinărie vara a adus reduceri. De până la 50% la Deichmann, CCC și Medea și de până la 40% la Office Shoes și Salamander. Te încurajăm să îți găsești perechea de sandale sau pantofi în pas cu moda și în celelalte locații de profil, care au pregătit oferte avantajoase. Nu uita să treci și pe la Samsonite, unde sunt discounturi de până la 70%.

Cosmeticele sunt nelipsite din trusa pentru vacanța la mare sau în vârf de munte. Produse de make-up și de îngrijire cu discount de până la 60% sunt propunerea Sephora, în timp ce la dm drogerie markt și Inglot prețurile sunt mai mici cu până la 45%, iar la Gerovital, cu până la 30%. Promoții estivale sunt și la brandurile cu accesorii, de până la 50% la Meli Melo și Sabrini și de până la 30% la Teilor. Oferte au pregătit și Atlantis Gold și alte magazine specializate.

Lista reducerilor continuă și la magazinelor cu articole pentru casă, produse naturiste sau de servicii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava