MOPAN Suceava

Experimente, „operații chirurgicale”, curiozități despre corpul uman, fotografii haioase și multe alte surprize. De acestea se pot bucura prichindeii care vizitează „The Human Body Adventure”, expoziția interactivă de la Iulius Mall Suceava, care îi transformă pe copii în „medici” iscusiți.

Pentru a începe noul an școlar cu temele făcute, te invităm la parterul Iulius Mall, să afli totul despre corpul uman! Până pe 16 septembrie, copiii cu vârsta între 5 și 14 ani pot avea parte de o experiență fascinantă, participând la expoziția „The Human Body Adventure”, organizată de Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Centrul Medical Bucovina. Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, cei mici pot descoperi corpul uman, prin joc și joacă.

Costumați cu halate de doctori, timp de 50 de minute, cei mici pornesc într-o incursiune în care află cum funcționează creierul și cele cinci simțuri, auzul, văzul, pipăitul, mirosul și gustul, descoperă informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, cum funcționează inima și sistemul respirator, fac experimente și multe altele. Expoziția beneficiază de sprijinul Universității de Medicină  și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, ai cărei studenți le explică informațiile pe înțelesul lor. Elemente de butaforie de o calitate excepțională, precum cele de muzeu, o masă de operație interactivă și o aplicație de realitate augmentată cu ajutoul căreia pot vedea organele interne și mișcarea lor fac experiența și mai captivantă. Micii „doctori” pot face și fotografii haioase, la panourile transparente cu sistemele vieții, iar la final primesc diplome de merit.

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin e-mail la adresa rezervari@iuliusmall.com sau la telefon 0230/208.700.

Ești curios? Vino până 16 septembrie la „The Human Body Adventure”, la Iulius Mall Suceava, să te bucuri de o experiență educativă fascinantă!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava