Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Berchișești, Violeta Țăran, a depus, astăzi, jurământul pentru un nou mandat la conducerea acestei comune. Violeta Țăran este la al șaselea mandat de primar. Depunerea jurământului a avut loc în cadrul ședinței de constituire a noului Consiliu Local Berchișești, eveniment la care au participat noii consilieri, preoții din comună, precum și alți invitați. Ședința de constituire a avut loc în incinta Centrului Cultural din Berchișești, fiind respectate toate normele impuse de pandemia de coronavirus. Ședința a debutat cu citirea ordinelor prefectului pentru constituirea noului deliberativ, după care toți cei 13 consilieri locali au depus jurământul. De precizat că în urma alegerilor, PSD are 11 consilieri iar PNL are doi reprezentanți în deliberativ.

Ședința a continuat cu depunerea de către Violeta Țăran a jurământului în funcția de primar al comunei Berchișești. Violeta Țăran a câștigat alegerile pentru funcția de primar al comunei Berchișești cu un procent de 91.04%, respectiv cu 1.261 de voturi, din cele 1.385 valabil exprimate.

Violeta Țăran a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături  în activitatea de primar, începând cu angajații din primărie, membrii fostului Consiliul Local precum și reprezentanților instituțiilor din comună. „Vă mulțumesc din suflet pentru că îmi sunteți alături la această ceremonie de învestitură.  Este un nou început pentru mine și pentru comuna noastră, iar emoțiile sunt firești. Vă mulțumesc din nou pentru implicarea voastră în tot ceea ce am construit în Berchisești în ultimii ani, cu convingerea că procesele de dezvoltare și modernizare a comunei vor continua într-un ritm susținut și în acest mandat.

Deși am realizat multe, mai avem de muncit pentru ca așezarea noastră să fie din toate punctele de vedere la standardele europene. Sunt încrezătoare că programele aflate în prezent în derulare vor contribui esențial la îmbunătățirea calității serviciilor publice oferite locuitorilor noștri, în scopul creșterii gradului de confort și a calității vieții acestora. Vă mulțumesc din nou, vă iubesc și contez pe fiecare dintre voi pentru a realiza împreună lucruri minunate în comunitatea noastră și în următorii patru ani”, a declarat Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava