MOPAN Suceava

Primarul de Berchișești, Violeta Țăran, a participat cu aceeaşi emoţie ca în fiecare „Septembrie, luni!”, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar în unitățile de învățământ din comună și i-a încurajat pe elevi să persevereze în a învăța, a îndemnt părinţii şi bunicii să aibă încredere în copii şi nepoţi, să le insufle curaj şi dragoste de carte și învăţat și a mulțumit dascălilor pentru eforturile depuse zi de zi în luminarea copiilor şi în pregătirea lor conştiincioasă.

”Administraţia noastră încurajează toți copiii să persevereze în a învăţa cât mai mult şi cât mai bine, astfel încât, peste ani, micuţii de azi să devină pilonii de bază ai comunei noastre, aflată în continuă dezvoltare.

Elevii trebuie să conştientizeze importanţa acestor ani de şcoală, pentru că ei sunt baza realizării lor profesionale şi personale de mai târziu!

Mulțumesc dragilor noştri dascăli, pentru eforturile depuse zi de zi în luminarea copiilor şi în pregătirea lor conştiincioasă, pentru ca ei să poată  lupta mai târziu cu greutăţile vieţii!

Îndemn părinţii şi bunicii să aibă încredere în copii şi nepoţi, să le insufle curaj şi dragoste de carte și învăţat, pentru a-şi duce la bun sfârşit şi cu rezultate foarte bune activitatea şcolară din acest an!

Vă reamintesc tuturor, elevi, dascăli şi părinţi, că voi fi şi în continuare alături de voi, ca şi până acum, iar Primăria şi Consiliul Local vor sprijini unităţile de învăţământ din comuna Berchişeşti în toate problemele cu care se confruntă! Mulţumesc deopotrivă elevilor, cadrelor didactice, părinţilor şi bunicilor! Vă urez mult succes, inspiraţie și putere de muncă în noul an şcolar!”, a transmis Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava