MOPAN Suceava
Galerie foto37 poze în acest set

Câteva sute de persoane au participat, astăzi, de Ziua Națională a României, la inaugurarea parcului din zona centrală a comunei Adâncata, modernizat printr-un proiect cu fonduri europene, în valoare de 320.000 de lei. La eveniment au participat primarul din Adâncata, Viorel Cucu, alături de care au ținut să fie prezenți președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, deputatul PNL, Ioan Balan, primarul Sucevei, Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșosvschi. Manifestările de Ziua Națională din Adâncata au început cu intonarea Imnului Național, după care un sobor de preoți din comună au oficiat o slujbă religioasă.


Apoi, în cuvântul său, primarul Viorel Cucu a ținut să le mulțumească locuitorilor din comună pentru că au venit în număr atât de mare la acest eveniment. Viorel Cucu a spus că anul acesta s-au finalizat mai multe obiective importante, urmând ca în 2020 să continue inaugurările unor investiții finanțate atât din bani guvernamentali, cât și europeni.


„Parcul este doar unul dintre obiectivele pe care le-am finalizat anul acesta. Urmează ca în maxim o săptămână sau două să finalizăm și Școala cu clasele I-IV din Adâncata. De asemene în satul Fetești am finalizat un pod și 500 de metri de drum, printr-un proiect de 11 miliarde de lei vechi. Sunt trei obiective finalizate, iar anul viitor vom finaliza cel puțin patru obiective mari. Avem construcția unui dispensar nou, grădinița, precum și căminul cultural, acesta din urmă fiind o investiție pe bani europeni, în valoare de 600.000 de euro. De asemenea, mai avem și 4,5 kilometri de drumuri modernizate, tot pe bani europeni, în valoare de un milion de euro. Proiectele vor continua și în anii următori. Trebuie să vă mulțumesc pentru că ne-ați acordat și cel de-al doilea mandat, iar eu sper că nu v-am dezamăgit. S-a văzut și rezultatul de la alegerile prezidențiale, din turul al doilea, pe care locuitorii comunei Adâncata l-au dat pentru noi, pentru echipa din care fac parte. Au avut încredere și au dat un vot, ceea ce mă angajează ca împreună cu echipa din care fac parte, cu președintele Consiliului Județean, pe care trebuie să-l sprijinim anul viitor pentru încă un mandat, să continuăm să dezvoltăm comunitatea noastră. De asemenea vreau să spun că domnul deputat Bălan a fost alături de mine, de comuna Adâncata, la toate evenimente. E o zi deosebită din viața noastră și vreau să vă spun un călduros <La mulți ani!> tuturor locuitorilor comunei Adâncata și tuturor românilor oriunde s-ar afla”, a declarat Viorel Cucu.

Gheorghe Flutur: Primarul Viorel Cucu este unul dintre eroii mei

Invitat să ia cuvântul, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, l-a apreciat pe primarul Viorel Cucu pentru tot ceea ce a făcut pentru Adâncata, subliniind că își dorește că aibă mai mulți primari ca acesta. „Ce frumos că primarul, de ziua aceasta, a ales să mai taie o panglică, să mai facă ceva. Pentru că eroi sunt și cei care nu mai sunt printre noi, dar mai avem și eroi printre noi. Trebuie să recunosc aici că unul dintre eroii mei dragi este primarul Viorel Cucu de la Adâncata, la modul sincer, nu că am venit la dumneavoastră în vizită. Dar primarul Viorel Cucu este așa un argint viu și nu te lasă în pace. Câteodată aproape că te enervezi. Dar mie îmi trece repede pentru că se bate enorm de mult pentru comuna lui. Mi-aș dori, nu mulți, câțiva primari așa cum e Viorel Cucu pentru că e foarte bătăios. Și vorbim de eroii de azi. Pentru că eu de 1 Decembrie de asta am vrut să vin aici. Trebuie să lăsăm ceva în urmă. Vorbim de acum 101 ani. Înaintașii noștri au lăsat ceva în urmă. Acum noi, cei pe care Dumnezeu ne-a rânduit să conducem destinele unor comunități, trebuie să lăsăm ceva în urmă. Și l-am întrebat pe primarul Cucu și când inaugurează biserica veche de pe deal, pentru că vreau să deveniți o zonă turistică mai importantă”, a declarat Gheorghe Flutur.

Ioan Balan, Ion Lungu și Lucian Harșovschi au declarat că vor fi alături de Viorel Cucu pentru a continua dezvoltarea comunei

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a declarat, la rândul său, că a ținut să vină la Adâncata de Ziua Națională pentru că îi este o comună dragă lui. „Mă bucur să fiu aici de Ziua Națională pentru a sărbători și inaugurarea acestui parc. Știu că Viorel Cucu a pus mult suflet aici și am încercat și noi să-l sprijinim. Și i-am spus că aici e nevoie de un proiect serios, dacă vrea să rămână mulți ani după noi când nu vom mai fi prin zonă. Astăzi aveți în față o echipă extraordinar de puternică, în frunte cu Gheorghe Flutur, și promisiunea noastră, a mea, e că vom fi în continuare alături de dumneavoastră, vom fi în continuare o echipă strânsă în jurul primarului Viorel Cucu”, a spus Ioan Balan.


De asemenea, primarul Sucevei, Ion Lungu, a ținut să le dea o veste bună tuturor locuitorilor din Adâncata, anunțând că pe noul exercițiu financiar european va începe să funcționeze zona metropolitană din care face parte și Adâncata. Ion Lungu a spus că această zonă se va numi „Zonă Urbană Funcțională”, urmând să fie promovate mai multe proiecte comune cu Suceava.
Nu în ultimul rând, mesaje de susținere pentru Viorel Cucu a transmis și viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava