MOPAN Suceava

În sala mare a Căminului cultural din comuna Adâncata, obiectiv proaspăt modernizat, a avut loc astăzi ceremonia de constituire a noului Consiliu Local și de depunere a jurământului a primarului ales, Viorel Cucu, aflat la al treilea mandat. Evenimentul a avut loc în prezența subprefectului Daniel Prorociuc și a deputatului liberal, Ioan Bălan, cu respectarea strictă a măsurilor anticovid.

Domnul Bălan mereu a fost alături de comuna Adâncata fapt pentru care vreau să-i mulțumesc în mod special”

În cuvântul său primarul Viorel Cucu a ținut să-i felicite pe toți, să mulțumească invitaților prezenți și în mod special deputatului Ioan Bălan ”care a fost mereu alături de comuna Adâncata” și să dea asigurări că ”veți avea în mine un om de bază”.  ”Iată că astăzi este un eveniment deosebit din viața comunei noastre, comună care a hotărât ca eu să conduc destinele pentru încă patru ani în calitate de primar. Mă simt onorat că azi avem oaspeți distinși, pe domnul subprefect Prorociuc, pe domnul deputat Balan. Domnul Bălan mereu a fost alături de comuna Adâncata fapt pentru care vreau să-i mulțumesc în mod special. Ne așteaptă patru ani de muncă. Marea majoritatea  dintre dumneavoastră cu excepția unui singur consilier  ați făcut parte și din vechiul Consiliu Local cu care am lucrat foarte bine și vom avea aceeași colaborare și de acum înainte. Știți foarte bine că ne angrenăm la o treabă destul de importantă, avem obiective de realizat multe sunt în implementare. Urmează multe alte proiecte și vom avea nevoie de tot sprijinul dumneavostră, al PNL și al Guvernului. Vă mulțumesc și mă simt onorat. Îmi pare rău că nu au putut fi prezenți la această ceremonie mai mulți oameni așa cum s-a dorit însă pandemia de coronavirus ne-a dererminat să fim precuați și să ne luăm măsuri de siguranță. Veți avea în mine un om de bază”, a  declarat Cucu.  

Bălan: ” Felicit pe toată lumea și în special pe domnul primar Viorel Cucu un om cu care am făcut politică, un om cu care mă mândresc și ne mândrim în administrația județeană, un om care a făcut multe pentru Adâncata”

Subprefectul Daniel Prorociuc a dat asigurări că locuitorii comunei vor avea în Instituția Prefectului un partener loial  și de încredere și a cerut sprijin în aplicarea măsurilor de combatare a răspîndirii coronavirusului. La rândul său deputatul Ioan Bălan a ținut să-i felicite pe toți aleșii locali și în special pe primarul Viorel Cucu ”un om cu care am făcut politică, un om cu care mă mândresc și ne mândrim în administrația județeană, un om care a făcut multe pentru lcoalitatea dumneavoastră”.

”Vreau să aduc salutul președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. Vă felicit pe toți și vă asigur de tot sprijinul și colaborarea mea în acest mandat. Sunt proiecte extraordinare de implementat pentru comuna Adâncata pe care dumneavoastră le aveți în vedere și vă asigur că președintele Flutur vă va fi alături în desfășurarea acestor proiecte. Felicit pe toată lumea și în special pe domnul primar Viorel Cucu un om cu care am făcut politică, un om cu care mă mândresc și ne mândrim în administrația județeană, un om care a făcut multe pentru localitatea dumneavoastră. Sunt convins că lucrurile nu se vor opri aici. Vom face mult mai mult. Mă bucur că îi avem astăzi pe președintele Gheorghe Flutur la Consiliul Județean, avem Guvern, președintele României, alături de noi și de ce nu PPE din care facem parte la Bruxelles. Știți cu toții că România a primit pentru perioada următoare o sumă enormă de bani undeva la 80 de miliarde de euro bani care obligatoriu trebuie să ajungă și la Adâncata. Aici la Adâncata politic vorbind m-am simțit tot  timpul ca acasă, ca într-o familie și nu puteam să lipsesc de la cel mai important eveniment politico-administrativ și vă asigur că nu voi lipsi nici de la alte evenimente”, a declarat Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava