Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto102 poze în acest set

Președinta PSD și candidata partidului la alegerile prezindențiale de luna viitoare, Viorica Dăncilă, a fost astăzi la Spitalul din Rădăuți, unde s-a întreținut cu personalul medical și cu pacienții.

Premierul demis a fost întîmpinat de primarul PSD Nistor Tătar. Viorica Dăncilă a vizitat saloane din secțiile Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie și ATI. O femeie internată i s-a plîns liderei social-democrate că s-a săturat de ura existentă în România între oameni.

Femeia i-a transmis Vioricăi Dăncilă că se va ruga pentru ca ea să ajungă președintele României și să schimbe situația actuală.

De la spital, Viorica Dăncilă a mers la o întrunire electorală la Casa de Cultură din Rădăuți, acolo unde primarul Tătar a întîmpinat-o cu pîine și cu sare.

 

Candidatul PSD pentru Palatul Cotroceni și-a prezentat programul electoral, în fața unei săli arhipline, și a apreciat că președintele Klaus Iohannis a dezbinat România și a lăsat-o la mîna celor care nu iubesc această țară. În vizita sa la Rădăuți, alături de Viorica Dăncilă au fost senatorii Ioan Stan, Virginel Iordache și Ilie Niță, deputații Maricela Cobuz și Eugen Bejinariu, ministrul Agriculturii Petre Daea și secretarul general al PSD, Mihai Fifor și secretarul de stat Oana Pintilei.

 

 

Tot astăzi, Viorica Dăncilă a avut întâlniri electorale în comunele Hănțești și Zamostea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava