• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele în exercițiu al PSD, Viorica Dăncilă, este candidatul social democraților la alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Dăncilă a fost aleasă cu un vot covârșitor de către Comitetul Executiv al partidului care s-a întrunit în ședință astăzi. Liviu Pleșoianu a primit doar un singur vor al liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Împotriva lui Dăncilă s-a înregistrat doar un singur vot. De menționat că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat înaintea Biroului Politic Național care a precedat ședința Comitetului Executiv că renunță la candidatură. Candidatura Vioricăi Dăncilă urmează să fie validată în Congresul PSD din data de 3 august.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava