• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Premierul României Viorica Dăncilă, ministrul finanţelor publice, Eugen Teodorovici, şi cel al sănătăţii, Sorina Pintea, sunt prezenţi în judeţul Suceava pentru o întâlnire cu social democraţii suceveni. Viorica Dăncilă şi cei doi miniştri au ajuns în judeţ în această după amiază. Cei trei oficiali urmează să aibă o întâlnire cu membri PSD care va avea loc în oraşul Frasin.

Trebuie spus că vizita premierului şi a celor doi miniştri nu a fost anunţată oficial pe nici o cale. La întâlnirea de la Frasin va participa conducerea PSD Suceava, la discuţii urmând să fie prezenţi şi primari şi şefi de instituţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava