MOPAN Suceava

Senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache, a prezentat prioritățile legislative ale grupului parlamentar social democrat pentru actuala sesiune parlamentară. Virginel Iordache a deschis lista de priorități cu adoptarea proiectului de lege pentru înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii – S.A. Iordache a continuat apoi cu proiectul de lege pentru înființarea Băncii de Dezvoltare a României, pe lista de priorități fiind Legea Achizițiilor Publice, Legea Pensiilor, Legile Justiției, Codul Administrativ, Codul Economic și Legea Muntelui.
Co-inițiator al proiectului pentru înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii – S.A, Virginel Iordache a arătat că înființarea unui astfel de fond ar reprezenta o măsură necesară de stimulare economică prin care, în urma tragerii de capital din piaţa financiară internă şi internaţională, vor putea fi constituite surse de finanţare pentru proiecte de investiţii profitabile şi sustenabile ce vor antrena un efect de multiplicare în economie, conducând la dezvoltarea în paralel cu creşterea veniturilor bugetare. El a mai explicat că înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii – SA are mai multe beneficii, printre care crearea de surse de finanţare sustenabile pentru materializarea proiectelor din domenii economice diverse, în condiţii de rentabilitate economică şi sustenabilitate financiară.
Senatorul PSD de Suceava a făcut referire și la proiectul de lege pentru înființarea Băncii de Dezvoltare a României, precizând că această bancă ar urma să sprijine antreprenoriatul și dezvoltarea socio-economică a României prin promovarea investițiilor și asigurarea finanțării, prin derularea de servicii financiare și de consultanță și prin emiterea de titluri de valoare și atragerea de fonduri sau de capital în scopul susținerii acestor servicii.El a mai adăugat că această bancă va putea oferi garanții doar pentru cei care dezvoltă proiecte pentru sau în beneficiul României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava