• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache, a anunțat că Senatul României a aprobat propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii bibliotecilor nr. 334/2002 cu modificările şi completările ulterioare. Virginel Iordache a precizat că în noua formă au fost introduse noi prevederi referitoare la creșterea fondului de carte din bibliotecile școlare cu cel puțin 0,5 cărți anual pentru fiecare elev din cadrul unității școlare. El a arătat că fondurile necesare vor fi asigurate de Ministerul Educației Naționale.
Senatorul PSD de Suceava a explicat că în urma amendamentelor aduse de Comisia de învățământ la acestă propunere articolul 38 al Legii prevede că finanțarea bibliotecilor școlare se face din bugetul anual al unităților de învățământ de stat în cadrul cărora funcționează, din fondurile alocate din bugetul Ministerului Educației Naționale, dar și că autoritățile locale pot finanța bibliotecile școlare. De asemenea, în articol se precizează că Ministerul Educației Naționale prevede în bugetul propriu fonduri destinate exclusiv pentru achiziția de documente specifice bibliotecilor din subordine. Nu în ultimul rând, Virginel Iordache a precizat că în noua forma a legii se prevede că pentru colecțiile din bibliotecile școlare creșterea anuală trebuie să fie de minim 5% din numărul total al elevilor și preșcolarilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava