• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache, a apreciat hotărârea Guvernului României prin care vor fi majorate salariile personalului nedidactic din învăţâmânt, precizând că această măsură a fost luată şi în urma discuţiilor pe care Executivul le-a avut cu parlamentarii social democraţi. Virginel Iordache a amintit că printr-o hotârâre adoptată săptămâna trecută de către Guvern, personalul nedidactic din învățământ va beneficia de salarii mai mari începând cu luna februarie 2017. Iordache a precizat că prin acest act normativ se soluţionează mai multe probleme apărute în salarizarea personalul nedidactic din învățământul preuniversitar și universitar. El a arătat că aceste probleme se vor rezolva prin așezarea pe grila de salarizare, în funcție de vechime, a salariilor acestei categorii de personal. „Potrivit noii grile de salarizare, drepturile personalului nedidactic din învățământ se vor încadra între salariul minim pe economie, respectiv 1.450 de lei, și 1.947 lei, în funcție de vechimea în muncă”, a declarat senatorul PSD de Suceava.

Virginel Iordache a subliniat că la nivel naţional, de aceste majorări salariale vor beneficia aproximativ 53.000 de persoane din domeniul educației. Creșterile salariale vor însemna un efort financiar de aproximativ 90  milioane lei, sumă asigurată prin bugetul aprobat pentru Ministerul Educației Naționale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava