Concert pascal
MOPAN Suceava

În urma succesului avut cu ocazia campaniei de Black Friday, principalul retailer online de home & deco din România revine cu reduceri de până la 80% la mii de produse în perioada 21-25 noiembrie 2019, pentru a veni în întâmpinarea celor care nu au reușit încă să își achiziționeze produsele dorite.

Produsele cu preț redus vor fi disponibile din categoriile Mobilier, Dormitor, Covoare, Lifestyle, Bucătărie și Dining.

Vivre Black Friday va pune la dispoziția clienților produse precum: canapele extensibile și colțare de la 1799 lei, paturi de la 799 lei, lenjerii de pat de la 99 lei, covoare de la 189 lei și lustre de la 59 lei.

“Pentru sezonul de vârf am negociat condiții speciale cu furnizori din țări precum Spania, Anglia, Portugalia, Germania, și am îmbunătățit fluxul pentru produsele care au avut cele mai bune rezultate”, a declarat Andrei Stănescu, Chief Commercial Officer Vivre.

Campania va începe joi seară, 21 noiembrie, se va încheia luni, 25 noiembrie, ora 12:00, și va fi disponibilă simultan în toate cele 9 țări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

Despre Vivre:

Vivre este principalul retailer online din industria home decor din România, operând vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Fondat în România în 2012, Vivre are o ofertă permanentă de peste 100.000 de produse de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii colectate de la producători din toată lumea, și un istoric de peste 4 milioane de comenzi livrate cu succes.
Promisiunea pe care Vivre o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților destinația online unde aceștia pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor, platforma funcționând ca un curator de home decor.
“Home, lovely home” înseamnă să iubești timpul petrecut acasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava