Comenzi MOPAN Suceava

Astăzi, 25 aprilie 2016, Alteța Sa Regală Principesa Maria s-a aflat într-o vizită regională cu caracter public în județul Suceava.
La începutul zilei, Alteța Sa Regală s-a întâlnit, la sediul Prefecturii județului Suceava, cu domnul Atanasă Nistor, subprefectul județului. După întrevederea de la Instituţia Prefectului, Principesa Maria a vizitat Cetatea de Scaun a Sucevei şi Centrul de Recuperare Blijdorp.

Începând cu orele 16.00, ASR Principesa Maria a luat parte la evenimentul de lansare a volumelor regale apărute la Curtea Veche Publishing, „Margareta. Portretul Principesei Moștenitoare” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe și „Balcicul Reginei Maria” de Diana Mandache, eveniment ce s-a desfăşurat în incinta Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”.

Cu această ocazie, au luat cuvântul domnul Gabriel Cărăbuş, directorul Bibliotecii, precum și doamna Brânduşa Steiciuc, profesor la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. Evenimentul de lansare s-a încheiat cu o sesiune de autografe oferite de Alteța Sa Regală Principesa Maria.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava