MOPAN Suceava

Comunicat de presă: “In perioada 1-3 decembrie 2015, la invitatia domnului europarlamentar Siegfried Muresan, a fost prezent la Bruxelles domnul Constantin Munteanu, presedintele Organizatiei Municipale a Miscarii Populare Suceava insotit de presedintele Organizatiei de Tineret, Andrei Ciobanu.
Pe durata acestei vizite au avut loc o serie de intalniri in care au fost dezbatute chestiuni care tin de alocarea de fonduri comunitare catre administratiile publice locale precum si modalitati de acordare a acestora prin proceduri simplificate.
Din nefericire, municipiul Suceava, in ultimii ani nu a valorificat la maxim oportunitatile de finantare, desi acestea au fost abordabile.
In acest context, domnul Siegfried Muresan, vicepresedinte al Comisiei de Buget din Parlamentul European, si-a aratat disponibilitatea de a fi alaturi de domnul Marian Andronache, candidatul Miscarii Populare la Primaria Municipiului Suceava, cu suport informational, expertiza si logistica, astfel incat proiectele pe care Marian Andronache le are pentru orasul Suceava in mandatul 2016-2020, sa aiba sustenabilitate.
Ideile de proiecte pe care Miscarea Populara Suceava  le-a adus la cunostinta domnului europarlamentar Siegfried Muresan, au fost preluate si date in lucru colaboratorilor sai, urmand ca, la sfarsitul lunii februarie 2016, cand domnia sa se va afla pentru cateva zile in judetul Suceava, sa fie prezentate cetatenilor municipiului si judetului nostru”.

Departamentul de comunicare MP Suceava

Vizită la Bruxelles a liderului Mişcării Populare din municipiul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava