• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La 5 aprilie 2019, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, va efectua o vizită oficială în Republica Slovacă, la invitația omologului său, Peter Pellegrini.

Vizita urmărește să contribuie la aprofundarea cooperării dintre cele două state, din perspectivă bilaterală, europeană și regională. Complexă și consistentă, interacțiunea româno-slovacă este construită pe un fundament durabil, reprezentat de afinități de ordin istoric și cultural și interese convergente cu deosebire în plan politic, economic și militar.

Programul vizitei prim-ministrului României are două etape: una în orașul Banská Bystrica, incluzând convorbiri cu șeful executivului slovac, o depunere de coroană în Piața Insurecției Naționale Slovace și una în localitatea Zvolen, la cimitirul militar unde sunt înmormântați peste 10.000 de soldați români, căzuți în luptele pentru eliberarea Cehoslovaciei de sub ocupația nazistă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava