Concert pascal
MOPAN Suceava

Vlad Gherman (28 de ani) și Cristina Ciobănașu (24 de ani) au trăit o poveste de dragoste ca-n flme. Timp de nouă ani cei doi au fost nedespărțiți. Separarea a reprezentat însă șoc major pentru amândoi. Actorul a dat în patima alcoolului, de aceea a apelat de urgență la un psiholog. Și fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu a avut nevoie de terapie, potrivit click.ro.

“Am stat la sor-mea, apoi cu varu-miu. Ei fumează. Apoi cu despărțirea m-am reapucat și eu. De la o țigară, am trecut la un pachet pe zi. Cu băutura am început singur, apoi cu prietenii. Nu neapărat să-mi înec amarul. Stăteam cu prietenii în balconaș la un pahar, apoi se făceau mai multe, se făcea o sticlă. Împlinim cinci luni de despărțire. Am ajuns la psiholog și mă ajută mult. Prietenii, părinții sunt subiectivi. Acum eu și Cristina ne întelegem ok, sunt detașat. Despărțirea a fost o lecție pentru mine, nu am ajuns să mă înec în alcool, totuși”, a declarat Vlad Gherman, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/vlad-gherman-patima-alcoolului-dupa-despartirea-de-cristina-ciobanasu-amandoi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava