MOPAN Suceava

Deputatul Vlad Popescu, parlamentar PPU-SL afiliat grupului PSD, a susținut, astăzi, în calitate de parlamentar de Suceava, două amendamente pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii din județ. Vlad Popescu a declarat că așa cum era de așteptat și așa cum s-a întâmplat și în comisiile de specialitate, parlamentarii PNL, USR-PLUS și UDMR au respins cele două amendamente, fără niciun fel de motivație.

„Singurul lucru care a stat la baza votului lor este că nu le satisface clientela politică. Nu îi interesează dezvoltarea țării. Nu îi interesează ca românii să aibă un trai mai bun sau măcar un trai decent. Nu îi interesează ca România să aibă drumuri demne de o țară din Uniune Europeană. Ei vor austeritate. Însă nu și pentru ei și acoliții lor”, a spus Vlad Popescu. El a arătat că unul dintre amendamente se referea la modernizarea drumurilor de interes local în comuna Pătrăuți. În acest sens, parlamentarul sucevean a propus suplimentarea cu 18,226 milioane de lei a bugetului Ministerului Dezvoltării.

Deputatul de Suceava a adăugat că cel de-al doilea amendament se referea la modernizarea infrastructurii rutiere de interes local, în orașul Frasin, pentru care a solicitat o suplimentare a fondurilor cu 9,959 milioane de lei.

„Dar cei de la PNL, USR-PLUS și UDMR nu văd necesitatea dezvoltării infrastructurii rutiere din România. Cum nu văd necesar nici creșterea pensiilor, salariilor sau a alocațiilor. Li se pare normal să taie și să înghețe tot, pentru că nu se gândesc la oameni și la traiul lor. Nu mai vorbesc despre faptul că actuala majoritate parlamentară nu se gândește nici la educație, nici la sănătate.

Dragi deputați și senatori, nu uitați cine v-a oferit locul din parlament! Nu uitați că trebuie să acționați în interesul românilor”, a încheiat Vlad Popescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava