Concert pascal
MOPAN Suceava

Vladimir Drăghia (28 de ani) şi Simona Sensual (31 de ani) sunt la cuţite. Deşi cei doi au fost colegi la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, fostul „Burlac”, nu a impresionat-o deloc pe brunetă, ba chiar şi-a făcut-o duşman. Cei doi concurenţi s-au tachinat la filmări, lucrurile degenerând. Astfel că actorul a pornit un adevărat atac împotriva Simonei Sensual, potrivit click.ro.

Bruneta a făcut senzaţie la filmările emisiunii. Nu dotorită săriturilor în apă, ci mai degrabă a formelor pe care şi le-a expus mândră într-o serie de costume de baie, create chiar de ea. Supărat că Simona Sensual are alte preocupări decât cele pentru care a fost chemată la „Splash! Vedete la Apă”, Vladimir Drăghia a reacţionat dur. Actorul a jignit-o de faţă cu toată lumea, iar cuvintele grele pe care i le-a spus s-au lăsat cu un adevărat scandal, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a spus Simona Sensual EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/vladimir-draghia-atac-la-o-bomba-sexy-din-showbiz-mai-bine-iti-faceai-implant-de

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava