Craciun in Bucovina

Fostul actor din „Narcisa sălbatică” s-a abonat la reality-show-uri, în care îşi demonstrează abilităţile sportive. Vladimir Drăghia poate fi văzut acum la Kanal D, în „Exatlon”, unde face parte din echipa „Faimoşilor”, însă în curând îl vei vedea şi la PRO TV, la „Ferma Vedetelor”, emisiune filmată în primăvara anului trecut, informează click.ro.

A debutat ca actor de telenovele, însă în ultimii ani a participat mai mult la reality-show-uri, unde de cele mai multe ori a ieşit şi câştigător. A fost victorios la Antena 1, la “Splash! Vedete la apă!” (2015), şi la “Şerifi de România” (2015). Vladimir Drăghia se află în acest moment în Republica Domicicană, unde filmează de mai bine de două luni pentru reality show-ul „Exatlon”, de la Kanal D. Mai mult, actorul îşi va serba ziua de naştere la filmări, pentru că mâine, 13 martie, va împlini 32 de ani, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-vladimir-draghia-din-exatlon-la-ferma-vedetelor-iata-dovada

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava