Concert pascal
MOPAN Suceava

„Vocea României” a fost votată drept cea mai bună emisiune de talente la Premiile Tv Mania și nu este de mirare de ce, căci milioane de oameni aleg să se uite în fiecare vineri la show. Cu atât mai mult cu cât în 2 decembrie a avut loc prima ediție live, notează click.ro.

Prima echipă intrată în „focurile” concursului a fost cea antrenată de Smiley. Alexandru Mușat, Ramona Nerra și Sebastian Serendischi au dat tot ce au avut mai bun și au așteptat cuminți decizia. Doar doi au trecut mai departe. Dintre Ramona și Sebastian, Smiley a ales-o pe blonda care a cântat acum mulți ani alături de Nicoleta Luciu. Au urmat concurenții mentorați de Loredana Groza. Howard Dell a fost cel care „a spart gheața” pentru echipa sa, urmat de Andreea Ioncea (Dee-Dee) și Ștefan Roșcovan. Preferatul celor de acasă a fost Ștefan, iar Andreea a fost salvată de Loredana, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/vocea-romaniei-cine-merge-mai-departe-dupa-prima-editie-live

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava