Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, sala “Unirea” din Suceava a găzduit un meci dosebit de interesant din cadrul seriei A a Campionatului Naţional de volei feminine pentru juniori. Faţă în faţă s-au aflat echipele LPS Suceava şi LPS Piatra neamţ, formaţii aflate în luptă directă pentru calificarea la turneul semifinal. La capătul unei partide aprig disputate, gruparea gazdă s-a impus cu scorul de 3-1.
Acesta a fost primul meci oficial din 2015 și al treilea din returul sezonului regulat, elevele antrenorului Ionuț Beligan reuşind să câștigat derby-ul locurilor doi și trei în serie. LPS CSȘ Suceava a început în forță meciul și a terminat destul de repede primul set, impunându-se clar cu scorul de 25–8. Cu un joc foarte bun și cu un serviciu la fel de bun, gazdele şi-au adjudecat și al doilea set cu scorul de 25–17. Văzându-se deja câștigătoare după două seturi, în actul trei, sucevencele nu s-au mai concentrat la fel și le-au permis nemțencelor să reducă din handicap, 2–1 la seturi, oaspetele câştigând la 16. Gazdele și-au revenit în setul patru și un închis meciul la 3–1, după 25–18.
„Echipa a făcut un joc bun, mai ales în primele două seturi, când serviciul a mers foarte bine. Ca de fiecare dată ne-am relaxat nepermis în setul trei, dar până la urmă e bine că am câștigat trei puncte, cu care ne-am apropiat la un singur punct de locul doi ocupat acum de echipa din Piatra Neamț. Deși nu se mai pune problema calificării mai departe ne dorim să terminăm pe locul doi, pentru a avea adversari mai facili la turneul semifinal. În acest meci a revenit și Gabriela Milici, sportivă ce s-a descurcat bine în ciuda faptului că nu s-a mai antrenat aproape un an de zile”, a declarat antrenorul Ionuț Beligan.
Echipa LPS CSȘ Suceava a abordat partida de cu LPS piatra Neamţ cu un lot format din Daiana Tocari, Adelina Popescu, Andra Gavriliu, Roxana Jaucă, Bianca Toma, Andreea Jaucă, Cătălina Patraș, Gabriela Milici, Gabriela Fodor, Teodora Ignătescu, Raluca Moloci și Ana Maria Danilevici.
Voleibalistele de la LPS Suceava mai au de disputat din acest retur de campionat două meciuri, în deplasare la LPS CSM Focșani și acasă cu CSȘ Unirea Iași.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava