MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii, sala ”Unirea” a găzduit primul meci al fazei I a play-off-uui seriei est a Diviziei A2 de volei masculin dintre CSM Suceava și Știința Bacău. Cele două foarte tinere echipe au oferit celor 10 spectatori prezenți în tribune un spectacol agreabil presărat cu toate ingredientele jocului de volei.
Din nou, la fel ca și în sezonul regulat, gazdele au câștigat cu 3-0, însă de această dată au abordat partida mult mai relaxați, lucru care le-a permis și băcăuanilor să se desfășoare.
Primul set a fost dominat de elevii antrenorului Tudor Orășanu, ei câștigîndu-l fără emoții. Deși setul s-a încheiat la 19, ultimele puncte ale oaspeților au fost greșeli copilărești ale sucevenilor.
Setul secund nu a avut practic istoric și s-ar fi putut încheia chiar sub 10, dar gazdele le-au ”oferit” câteva erori neforțate oaspeților pentru a putea trece pragul.
În setul al treilea, băcăuanii, bine conduși din teren de veteranul sucevean Răzvan Purice, au condus cu 5-1, 8-5, 15-12, pe fondul unei evoluții visătoare a echipei CSM Suceava. Totuși, diferența de valoare și experiență și-a făcut simțită prezența și jucătorii echipei gazdă au greșit tot mai puțin, în timp ce precipitarea și-a făcut loc în sânul grupării oaspete. Poate că Știința Bacău ar fi putut câștiga setul al treilea, dar a făcut câteva alegeri greșite pe final. CSM Suceava a învins Știința Bacău cu 3-0 (19, 11, 22) și are clar prima șansă la calificarea în faza următoare a competiției.
Următorul meci al fazei I a play-off-ului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin va avea loc săptămâna viitoare la Bacău. Dacă sucevenii vor câștiga, ei se vor califica la faza următoare pentru că vor avea două victorii din cele trei partide care se dispută.
Din lotul echipei CSM Suceava în partida cu Știința Bacău au făcut parte jucătorii: Marius Gontariu, Alexandru Raţă, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Eduard Cazacu, Tudor Ştreangă, Marius Bortă, Alexandru Roman, Răzvan Buiciuc, Andrei Sasu și Lucian Huțuleac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava