Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa a doua a seriei vest a Diviziei A2 de volei masculin a programat pentru CSM Suceava jocul din deplasare de pe terenul formației CSU Brașov. Meciul de sâmbătă 26 octombrie a fost primul oficial din acest sezon competițional, sucevenii având pauză în prima etapă din cauza retragerii formației din Zalău.
Deși s-au prezentat la această partidă cu o mulțime de juniori în lot, sucevenii s-au descurcat admirabil și au câștigat cu 3-1.
Primul set a fost adjudecat cu 25-23, însă diferența de pe tabela de marcat a fost mică în comparație cu ce s-a petrecut pe teren. Ezitanți puțin în fața atmosferei potrivnice din sala brașoveană, sucevenii au cedat setul al doilea la 19. Îmbărbătați de ”veteranii” Sasu, Pietraru și Gontariu, tinerii jucători pregătiți de Tudor Orășanu au revenit puternic și au câștigat setul trei fără drept de apel la 12. Cu moralul la cote bune, tot sucevenii au trecut în cont și setul patru la 19 și meciul cu CSU Brașov cu 3-1.
”Nu m-am așteptat ca publicul brașovean să fie atât de ostil, mai ales că noi am prezentat la meciul cu ei un lot cu opt juniori și trei seniori. Din acest motiv echipa merită felicitări că a rezistat psihic. Noi am dominat destul de clar și rezultatul final a fost în consecință. Acest proiect a fost realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava și al Consiliului Local” a declarat antrenorul sucevenilor, Tudor Orășanu.
CSM Suceava: Pietraru, Gontariu, Sasu, C.Ștreangă, Cazacu, Bortă, Gabriel Albu, Alexandru Roman, Vl.Ștreangă, Răzvan Dănilă și Cosmin Boghian.
În etapa a III-a a seriei vest a Diviziei A2, CSM Suceava va juca sâmbătă 2 noiembrie pe teren propriu cu Știința Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava