Concert pascal
MOPAN Suceava

În runda a IV-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a evoluat la finele săptămânii trecute pe terenul liderului la zi, Arcadia Galaţi. Sucevenii au început bine meciul şi şi-au adjudecat primul set în prelungiri. Din păcate, în următoarele trei ei au fost depăşiţi de adversarii lor şi au cedat în final cu 1-3(25, -19, -18, -15). După patru etape disputate, formaţia suceveană are un bilanţ de două victorii şi două înfrângeri.

„Am început bine partida şi am fost mai lucizi pe final de set decât adversarii noştri. Din nefericire, absenţa lui Giurcă s-a făcut simţită mai acut în următoarele seturi în care nu am mai reuşit să ajungem nici măcar la 20.

Trebuie să vedem ce am greşit, să punem accent pe tineret şi să ne revenim pentru că acest sezon competiţional va fi unul extrem de dificil. O menţiune pentru jocul bun al tânărului Pădurariu” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

Pentru echipa suceveană în meciul de la Galaţi au jucat: Sasu, Huţuleac, Ştefură, Pietraru, Lupu, Grigore, Orăşanu, Pădurariu. În etapa a V-a, CSM Suceava va primi sâmbătă 3 noiembrie vizita echipei CSV Dacia Buzău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava