MOPAN Suceava

Echipa de volei masculin CSM Suceava s-a calificat, din nou, la barajul pentru promovarea în primul eșalon valoric. Deși nu s-a ”băgat” în ultimii ani la accesul la ”masa bogaților”, și poate că nici nu avea nici resurse, totuși, gruparea bucovineană a produs o serie de jucători pe care i-a propulsat către marea performanță. Îi menționăm, pentru ultima perioadă de timp, pe Alex Rață, Ștefan Verciuc și Eduard Cazacu, sportivi care au evoluat și încă evoluează în Divizia A1.

Barajul de promovare în Divizia A1 de volei masculin a fost, se pare, decalat din cauza unor partide din preliminariile Euro Under-20. CSM Suceava are doi reprezentanți în acest lot național, Vlad Ștreangă și Viorel Asmaradei, sportivi de valoare care pot ajunge departe.

”Mă bucur că avem doi sportivi la acest lot Under-20 și sper să-i vedem cât mai departe în competiție alături de naționala noastră. Talentul lor este incontestabil și doar experiența competițională îi poate face mai buni” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava